Vzťahy sa zamotávajú do pavučiny lží! Pravda je už blízko!

02.06.2013 15:20

Búrlivé víno naberá na obrátkach. Vzťahy sa čoraz viac komplikujú, ale chvíľa, kedy sa všetko vysvetlí sa závratnou rýchlosťou blíži. Narkomanka Mirka sa konečne dozvedela, čím Tóth vydiera Inge a má v tom prsty aj ona sama: Mičkovicová skrývala desivé tajomstvo!

Vyzerá to tak, že Nina našla na chvíľu svoj pokoj po boku Andrého. No nad jej šťastím vysí ťažký damoklov meč a čaká sa svoju chvíľu, kedy bude môcť začať ničiť: Vytúžené šťastie, no s trpkou príchuťou!

Búrlivé víno, Nina, André Hoci sa Nina dozvie od svojej sestry Evy dôvod prečo sa jej láska Martin oženil s Alicou, jej rozhodnutie spojiť svoj život s Andrém Simonettom na tom nič nezmení. Dokonca veľmi rýchlo vymení Martina nielen v srdci, ale aj v posteli. A to, čo sa v nej odohrá by sa určite nepáčilo zronenému Martinovi, ktorý obdrží od Alice list na rozlúčku!

V rodine Dolinských konečne svitá aj na lepšie časy! Slávo sa po dlhom čase prebral z kómy. Jeho rodina mu odpustila všetky neprávosti, ktoré spáchal a vyzerá to tak, že jednotlivý členovia klanu Dolinských budú držať spolu pri všetkých problémoch.